Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Tüm Türkiye : 5,90 TL
16:30 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: İzmir
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Mağazadan
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
risk yok sistemi


 

ÜYELERİNE ÖZEL 99.90 TL

TÜM TÜRKİYE HIZLI KARGO !

 

RESMİ İTHALATÇISINDAN FATURALI

 

 

ALMAN AMPUL HEDİYE !

İTALYAN MALI ELEKTRİK MEKANİZMA !

 

 

 

HİMALAYA KRİSTAL TUZ LAMBASI

Ağırlık: 5 Kg.

Ebat  :  Y:23 G:25 U:25 cm.

Etkili Olduğu Alan : 15-18 m²

Kullanım Yeri Önerisi : Yatak odası/Oturma Odası/Salon

Ambalaj içeriği : Kendine özel karton ambalajı içerisinde 1 ad. Ferforje lamba, 4 Kg. Himalaya tuz kütlesi, 1 ad. İtalyan malı 2 mt. boyunda kıskaç yay duylu ve aç kapa anahtarlı elektrik kablosu ve 1 ad. Alman malı Müller Licht marka 15 Wat E14 ampül mevcuttur.

Himalaya Kristal Tuzundan yapılmış lambalar içerideki havanın kalitesini iyileştirir ve yumuşak ışıklarıyla huzurlu bir atmosfer yaratırlar. Bilgisayar, televizyon, radyo vb. elektrikli araçlar  pozitif iyon yayarlar, bu iyonlar  içerideki kaliteli havaya zarar vererek fiziksel ve ruhsal dengemizde olumsuz değişikliklere neden olurlar.

Himalaya Kristal Tuz Lambaları ısındıkça çevreye negatif iyon yayarlar ve bu iyonların aracılığıyla havadaki iyon dengesini sağlamış olurlar. Negatif iyon yoğunluklu havada nefes almak daha kolay olduğu gibi  hava toz zerreciklerinden de arınmış olur. Bu  özellikler sayesinde astımlı ve alerjik olan kişiler için ideal bir ortam oluşur.

Ayrıca loş ve yumuşak ışığı sayesinde bir gece lambası olarakta kullanılabilir.

Yatak odanızda, ayrıca bilgisayar veya televizyonun bulunduğu yerlerde kullanmanızı tavsiye ederiz.

250 milyon yıl önce doğal afetler nedeniyle denizlerin dağlar içerisinde sıkışarak kuruması sonucu oluşmuş doğanın armağanı olan  bu  tuz,  insan vücudu için gerekli tüm mineralleri içermektedir. Doğada  ilk günkü biçimini korumuş olan bu tuz kesinlikle teknolojik  olarak işlenmemiş  veya   yapısıyla oynanmamıştır. Olağanüstü özelliklere sahip bu tuzlar sofrada tüketimin dışında  sabunlarda, vücut detoksunda ve lamba yapımında kullanılmaktadırlar.

 

LAMBANIN BAKIMI

1. Tuz lambasını sudan koruyunuz. Her zaman kuru ve havalandırılmış yerlerde muhafaza edin.

2. Lambalar nemli ve rutubetli ortamlarda kullanıldığında, lambanın yüzeyi ve tabanında ıslaklık görülmesi durumunda lambayı birkaç saatliğine yakmak onun hemen kurumasını sağlayacaktır. Lamba açık olmasına rağmen üzerinde aşırı nem görürseniz lambayı söndürün, kurulayın ve plastik bir torbada lamba normale dönene kadar muhafaza edin.

3. Lamba mümkün olduğunca uzun süre açık bırakarak kullanınız. Bu yalnızca eksi iyonlaştırma işlemini sağlamayacak, aynı zamanda lambanın etrafında oluşan aşırı rutubetlenmeyi de ortadan kaldıracaktır. Dilerseniz lambayı hiç söndürmeden sürekli açık tutarak kullanabilirsiniz. Siz odada yokken o odanızın havasını sizin için temiz tutsun.

4. Lamba uzun süre kullanılmayacak ise üzerini plastik bir torbayla kaplayarak muhafaza edin.

5. Tozunu almak için hafif nemli bez kullanın.

6. Ampulü değiştirmek için öncelikle lambayı söndürün. Sonra ampulü duydan sökün ve değiştirin. Kullanılan ampulün gücü 15W'tır.

NOT: Açık haldeyken lambayı hareket ettirmeyin veya bir yerden bir yere taşımayın. Lambanın içinde ısınmış olan ampül zarar görebilir ve arızalanabilir.

%100

 

 

ORİJİNAL VE FATURALI

 

 

ÜRÜN

 

Ferforje Himalaya Tuzu Lambası 5 KG FATURALI ilanı
001343
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi