Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Ücretsiz Kargo
16:00 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: İstanbul
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Mağazadan
Ödeme Tipi
Kredi Kartı tek çekim, PayPal, Kapıda Ödeme, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
risk yok sistemi


DÜNYA BU MUCİZEYİ KONUŞUYOR!!!.....
 
Jinsei, Japonya'dan ithal ve mucizevi özelliklere sahip bir üründür. Üstün Japon Nano teknolojisi ile üretilmektedir. Nano Japonya'da cüce, küçük gibi anlamlara gelmektedir. Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan Nanoteknoloji, mevcut teknolojilerin geliştirilip boyutlarının küçültülmesi esasına dayanmaktadır. Jinsei Kolye'nin içerisinde nano teknoloji ile üretilmiş, kalem ucu ebatlarında bir mikroçip bulunmaktadır. Bu mikroçip, kolyenin teninize temas etmesi ile birlikte çalışmaya ve vücudunuza güç vermeye başlar. Odaklanma gücünüzü arttırarak daha iyi düşünmenizi ve yaptığınız işe konsantre olmanızı sağlar. Vücudunuzun çevresinde bir aura kalkanı oluşturarak dışarıdan gelen zararlı ve elektromanyetik ışınları etkisiz kılar. Günümüzde yaygın olarak kullanılan; Televizyon, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, mikrodalga fırınlar gibi pek çok teknolojik araç insan hayatını kolaylaştırması, zaman yönünden tasarruf sağlaması gibi olumlu etkilerinin yanı sıra, yaydığı zararlı ışınlar ile insan hayatına ciddi zararlar vermektedir. Jinsei kolye, oluşturduğu kalkan ile bu zararlı etkilere maruz kalmanızı engelleyerek sağlığınızı korur.


 
Jinsei Kolye Kullanımı & Faydaları

     Jinsei kolye vücudunuzun kendi enerji sistemiyle çalışmaktadır ve ömür boyu garantilidir. Yapılan testler göstermiştir ki; Jinsei kolye teninize değdiği sürece çalışmakta ve etkilerini göstermektedir. Bu sebepten ötürü Jinsei kolye'yi teninize temas edecek şekilde boynunuzda taşımalısınız. Vücudunuzda ağrıyan bölgeler olması durumunda, kolyenizi ağrıyan bölgeye direkt olarak teninizden temas edecek şekilde koyabilirsiniz. Jinsei Kolye'nin etkilerinden tam verim alabilmek adına, ihtiyaç duyduğunuz bölgeye yakın tutmanız etkileri arttırmaktadır.
      Örneğin, başınız çok ağrıdığında Jinsei Kolye'yi boynunuzdan çıkartarak başınıza koyabilirsiniz. Adet dönemi sancılarını belirgin derecede azalttığı tespit edilmiştir. Birden fazla Jinsei kolyeyi vücudunuzun farklı bölgelerine temas edecek şekilde kullanarak etkilerini arttırmanız mümkündür. Jinsei Kolye'nin bel ve karın bölgesine temas etmesi sindirim sisteminizin düzenli çalışmasına, kalbinize yakın taşımanız ise kalbinizin ve beyninizin daha sağlıklı çalışmasına, el ve kollara yakın temas edecek şekilde kullanılması durumunda ise bu bölgedeki kaslarınızın güçlenmesine yardımcı olacaktır. Jinsei kolye uyku düzeni bozukluğu, sabahları zor ve yorgun uyanma gibi problemler yaşayanlarda bu sorunları ortadan kaldırmaktadır. Eğer uyku sorununuz olmadığı halde Jinsei Kolye'yi takmaya başladıktan sonra uyuyamamaya başlarsanız kolyenizi gece yatarken boynunuzdan çıkarmalısınız. Jinsei Kolye kişiye özeldir, yaşadığınız deneyimleri çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz, test yapmak amacıyla kısa süreli olarak onların takmalarında herhangi bir mahsur yoktur.
      Ancak uzmanlar 20 dakikadan fazla başka tenlere temas etmemesi gerektiğini söylemektedir. Testleri mümkün olduğunca kısa tutarak, kolyenizi yıkayıp yeniden boynunuza takmalısınız. Jinsei Kolye, sporcuların da en iyi dostlarından biridir. Sportif yeteneklerinizi geliştirmek için Jinsei Kolye'nin özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
      Örneğin; kürek çekerken veya ağırlık kaldırırken Jinsei Kolye'yi kolunuza temas edecek şekilde kullanmanız, kol bölgenizdeki kasların daha iyi çalışmasını sağlar. Veya koşu yaparken bacaklarınıza yakın şekilde kullanmanız durumunda, daha hızlı koşabilirsiniz.
 
Jinsei Kolye'nin, Gümüş-Titanyum ve Altın olarak üç farklı kaplama modeli bulunmaktadır. Tüm kaplamaların özellikleri, kullanımı ve etkileri aynıdır.
Ömür boyu kullanımı olan Jinsei Kolye, kişinin kendi enerjisi ile çalışmaktadır ve başka herhangi bir enerji kaynağına ihtiyaç yoktur.
Gümüş Jinsei Kolye ilanı
001705
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi