Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Ücretsiz Kargo
Ertesi iş günü kargoya verilir.
Satıldığı Şehir
: İstanbul
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Mağazadan
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
risk yok sistemi



7 Aşamalı Pompasız Alkali Su Arıtma Cihazı 
( 6 Ay Sonra Değişmesi Gereken 3'lü Yedek Filtre Hediyesidir. )



 



 
 
    • Karbon Filtre 1 Adet
    •  1 Micron Sediment Filtre 1 Adet
    •  5 Micron Sedimen Filtre 1 Adet
    •  Hiper Membran Filtre 1 Adet
    •  Post Karbon Filtre 1 Adet
    •  Alkali Filtre 1 Adet
    •  Mineral Filtre 1 Adet
    •  110/220 V 50Hz Pompa
    •  Alçak Basınç Swech
    •  Yüksek Basınç Swech
    •  Shoot of walfe
    •  12 Litrelik Rezerv Tankı
    •  Tank Musluğu
    •  Atık Su Kısıcısı
    •  Çok Şık Aç Kapa Musluk
    •  Havsing Açacağı
    •  Tesisat Bağlantı Elemanları
    •  5 Metre Pinomatik Hortum
    •  Kurulum ve Kullanım Kitapçığı
    •  3 Yıl Garanti Belgesi
 
 

 
 
Tesisata monte etmesi çok basittir.
 
Gerekli bağlantı parçalarının tamamı koliyle gelmektedir. Tek yapmanız gereken T vanasıyla sisteme su girişi sağlayıp, cihazın şık musluğunu monte etmek için tezgahınızın üzerine 12 mm. genişliğinde matkapla delik açmaktır. Sistem tam otomatik olduğu için, siz kullandıkca eksilen su yerine dolar ve hazne dolunca da otomatik olarak üretimi durdurur.

 
Sediment Filtre: Suyun berrak hale getirilmesi için su içerisinde bulunan tüm bakterileri, çamurları, tortuların temizlenmesini, yüzer madde ve partekülleri tutmasını sağlar.
Aktif Karbon Filtre (GAC): Suya renk ve tat veren serbest kloru organik maddeleri ve istenmeyen kokuları tutar.
Blok Karbon Filtre (CTO): Gac karbona ilave ikinci bir karbon filtredir. İkinci bir karbon filtre fonksiyonu yaptığı gibi toz halinde olmayıp katı blok halinde olduğundan birinci karbon filtre olan GAC'dan kaçabilecek klor, organik madde ve zararlı gazları tutarak risk olayını ortadan kaldırır.
Membran Filtre: Su arıtma cihazının en önemli filtresini teşkil eder. Ters osmoz olayının gerçekleştiği yerdir. Yarı geçirgen bir maddeden yapılmış olan uzun bir film iki kat olarak bir makaraya sarılmıştır. Bu iki kat filmin kenarları arasındaki seperatör ile birlikte birbirine kaynatılmış ve su geçişine kapalıdır. Sadece temiz su çıkışına müseade eden, uç tarafındaki üzerinde sıralı delikler olan makaraya sarılı ucu haricinde kapalı dar uzun torba gibidir. Bu çift katlı film bir makaraya sarılmıştır. Sargı aralarına konan seperatör film sayesinde kirli su bu torbanın bütün yüzeylerine ulaşır, basınç etkisiyle temiz su torbanın içine girerek çıkış deliklerinden alınır. Kirli su çapraz akım denen bir akışla film yüzeylerini yalayarak geçerken basınç etkisiyle bir kısım su filmin iç tarafına temiz su olarak geçer.
Post Karbon: Tankta toplanan veya direkt membrandan gelen temiz suyun musluktan akmadan önce mineral vererek suyun tadını zenginleştirir.
Mineral Filtre: Suya kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum katarak gerekli mineralleri mükemmel ve dengeli bir orana getirir.
Otomatik Kapama Valfi:  Su arıtma'dan geçen suyun akışını kontrol eder. Tank kapasitesi dolduktan sonra suyun kesilmesini sağlar.
Temiz Steril Su Tankı: İç yüzeyi gıdaya uygun "food contact" malzeme ile kaplanmış olup, temiz suyun hijyenik bir ortamda depolanmasını sağlar. Tankın kendi vanasıyla tanka su giriş ve çıkışını kontrol edilebilir. Tezgah altında minimum yer kaplar ve elektrik gerekmez.
 


İstanbul İli için kurulum ve teknik servis hizmetimiz bulunmaktadır. Anadolu yakası için kurulum- sistemi devreye alma bedeli 50 TL , Avrupa yakası için de kurulum -sistemi devreye alma  bedelimiz 70 TL dir. Bu hizmetten yararlanmak istediğinizde lütfen bizleri arayarak bilgilendiriniz.


 
Bu ilanımızla; 
7 aşama, 
pompasız ürün,
Avrupa tarzı lux aç kapa musluk,
6 ay sonra değişilmesi gereken
3 lü yedek filtreleri ile,
kargo bedeli tarafımızca karşılanarak adresinize kargolanacaktır.

 

 
Reverse Osmosis Suyu En İdeal İçme Suyudur.
 
Çünkü;
- İçinde tortu bulunmaz. Pas, çamur, asbest gibi borulardan geçen tanecikler içermez.
- Suya kötü koku ve tat veren klor gibi kimyasal karışımlar içermez.
- Herhangi bir mikro-organizma bulunma riski yoktur. Arsenik, nitrit, kurşun, civa gibi zararlı karışımlar içermez.
- İçinde 40 mg/L den daha az miktarda çözünmüş madde bulunduğu için kalitelidir.
- Çok az miktarda kalsyum-magnezyum iyonları içerir. Lezzet olarak en çok satan yumuşak kaynak suyu tadındadır, hatta onlardan daha taze olduğu için içimi daha da güzeldir.
- Şelale suyu gibi içerisinde bolca çözünmüş oksijen taşır ve bekletilmeden tüketildiği için her zaman tazedir.
- Belediye tesislerinin ön arıtımından geçmiş ve bedeli neredeyse bedava olan bir suyun arıtılmasıyla üretildiği için damacana sularıyla karşılaştırıldığında neredeyse bedavadır.
- İhtiyaç olunan noktada otomatik olarak üretilip depolandığı için zahmetsizdir.
 
Reverse Osmosis suyu, ideal içme suyu özellikleri taşımasının yanı sıra; sağlığınız, bütçeniz, damak zevkiniz ve rahatlığınız için size kazandırdıklarıyla yaşam kalitenizi artırır. İçmeye başladıktan kısa süre sonra kazandırdıklarını birer birer hissetmeye başlarsınız. Sağlığınıza sağlık katar, bütçenizden su giderini ortadan kaldırarak size para kazandırır. Kısa süre içtikten sonra ondan aldığınız lezzeti başka hiçbir sudan alamazsınız.
Mutfağınızda size sağladığı rahatlıklarla kendisini en çok hissettiren beyaz eşyanız olur.
 
 
PH NEDİR?
pH bir çözeltinin asitik veya bazlık derecesini gösteren ölçü birimidir. Suyun pH değeri, hidrojen iyonlarının yoğunluğunu gösterir.
Sulu çözeltilere hidrojen iyonu verebilen maddelere "asitli maddeler”, sulu çözeltilere hidroksil iyonu verebilen maddelere de "bazik maddeler” denilir. Diğer bir ifade ile de hidrojen iyonu verebilen maddeler "asit”, hidroksil iyonu alabilen maddeler "baz” olarak adlandırılır.
Sulardaki pH yoğunluğu 1’den 14’e kadar rakamlarla ölçülür.pH 7’de hidrojen ve hidroksil iyon düzeyi eşittir. pH 7’de su nötrdür.
Hidrojen iyonları artarsa suyun pH değeri düşer ve su asidik olur. Tam tersi, hidrojen iyonları arttığında pH değeri yükselir ve su alkali hale gelir.
İşte bunun için sudaki pH 7’nin aşağısı ise su asidik, pH 7’nin üzeri bazik sudur.
 
 
 
Türk standardına göre içme sularındaki pH değeri 4.5-9.5 arasında olmalıdır.
Düşük pH’lı sular korozif oldukları ve bu özellikleri ile birtakım metalleri çözebildikleri için içilmemesi gereken sulardır.
Yüksek pH’lı sular özellikle mide rahatsızlığı olanlara ve diyet yapanlara tavsiye edilmektedir. Mide sorunu olanlarda asidite arttıkça, rahatsızlıklar artar.
Vücut, doğal olarak kanın pH’ının sürekli 7.35-7.45 aralığında kalmasına çalışır. Vücutta tüm metabolik işlemler dengeli bir pH’a bağlı olduğundan, "bazik” olan, yani pH’sı 7’den büyük olan suların tüketilmesi sağlığa yararlı sayılır.
Diyetle alınan gıdalarda asitlik artar, vücuttaki pH dengesi bozulur. İçilen suyun pH’sı ortalama 7.5 ve üzeri ise bu su vücuttaki pH’yı dengeleyebilmektedir.
 

KANSERE ENGEL!!!

Ph değeri su aynı zamanda alkali su demektir. Ph değeri yüksek olan su, öncelikle çağımızın ölümcül hastalığı olan kanser için engelleyici özelliktedir. Kanser hücrelerin ph 4-4.5 arasında yani asitik ortamda yaşamaktadırlar. Bu çerçevede bizler vücudumuzun ph değerini oldukça bazik olarak tutmak zorundayız. Ph değeri yüksek olarak içilen su kanser hücrelerinin yaşayacağı zemini oluşturmamaktadır.
 
YÜKSEK PH’DA METABOLİZMA DAHA İYİ ÇALIŞIYOR!!

Bunun anlamı stres, huzursuzluk yada gerginlik olmadan bir hayat sürmemizdir. Yüksek PH’da hücreler, dokular ve organlar sorunsuzca işlevlerini yerine getirirler. Düşük ph’da ise yani asitik ortamda vücut asitin yıpratıcı etkisinde dolayı daha çabuk yıpranıyor. Kısacası hastalıklara davetiye çıkarılmış oluyor.



T. C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izni ile
 Taiwan'dan ithalatını yaptığımız
TSE, CE, NSF, WATER QUALİTY 
belgelerine sahip ürünler sunmaktayız.
 
Çin malı ya da merdiven altı toplama cihazlarla mukayese edildiğinde,
malzeme kalitesi ve üretilen su kalitesi açısından uçurum farklar bulunmaktadır.

SU HAYATTIR; KALİTELİ SU İÇMEK SAĞLIĞINIZ İÇİN YAPACAĞINIZ EN ÖNEMLİ YATIRIMDIR.

 
HEDİYELİ 7 AŞAMALI POMPASIZ ALKALİ SU ARITMA CİHAZI ilanı
001502
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi