Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Ücretsiz Kargo
12:00 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: İzmir
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Sahibinden
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
bunlaryoksatar
risk yok sistemi


japon malı Designed in Japan
Japon Nano Teknolojisi İle Üretilmiştir

ŞOK FİYAT KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN
250TL YERİNE SADECE 199,90TL

 
İNGİLTERE'DEN İTHAL ORJİNAL 3 FARKLI

 TOKYO KOKU SOLÜSYONU HEDİYELİDİR !
 

 
Hava Temizleyici + Hava Nemlendirici + Koku Makinası + İyon Cihazı + Led Aydınlatma
Tüm bu özellikleri tek başına gerçekleştiren 5 in1 çok fonksiyonlu bir cihazdır.
Hiçbir kimyasal madde kullanmadan ve yaşam alanınızın havasına suni kimyasal yaymadan sağlıklı hava filtreleme ve iyonlama yaratan son teknoloji bir ürün.

Hava Temizleme Özelliği :
Ortam havasında bulunan uçucu partikülleri ve yabancı maddeleri hava ile birlikte çekerek, su ıçerisinde çözünmüş yoğun konsantreli tamamen doğal tokyo solüsyonu ile yıkar ve süzer. Böylece özel tasarlanmış doğal tokyo solüsyonlarının etkisi ile yabancı maddeler sıvı içerisinde kalır ve etkisiz hale getirilir. ortamda bulunan bakteri,virüs, mantar, sigara dumanı, nikotin, uçucu polen, toz ve yabancı gazlara karşı etkilidir. Tokyo max air içerisine çektiği havayı temizlemekle kalmayıp, solüsyonun etkisini dışarı verdiği için, ortamda tüm diğer özelliklerini de hissettirir. bu yüzden hem alet içerisinde hem de ortamda iki farklı yönlü temizlik sağlar. Bununla birlikte, aromaterapi özellik gösteren esansları sayesinde aromaterapi seansını da garanti eder ve hoş kokulu, stresten uzak, ferah, zinde bir ortam havası sağlar.

Hava Nemlendirme Özelliği:
Su buharlaşması ısı ile değil, suyun küçük tanecikler şeklinde sirkülasyonu yolu ile oluşur. Havanın nem derecesine ve sıcaklığına bağlı olarak ortama nem verir. Yani ortam havası ne kadar sıcak ve kuru ise o oranda nem vererek fazla nemlenmeyi önler.

Koku Makinası Özelliği :
Tokyo max air içerisine konulan solüsyon miktarına bağlı olarak, koku etkisini 100 m2 alana kadar hissettirebilir. ortamın büyüklüğüne, tercih ettiğiniz koku yoğunluğuna göre dilediğiniz tüm ortamlarda 5 m2 den 100 m2 ye kadar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. bu nedenle büyük bir cafe, ofis veya bir camiye yetebilecek kadar koku sağlayabilir. Tokyo max air kullanan bir herhangi bir mekana girildiğinde, kapıdan ilk girişte içeride bir air max olduğu ferah bir hava ve hoş bir koku ile kendini hissettirir. Aromaterapik kokuları ile rahatlatır ferahlatır.

İyon Verme Özelliği :
Tokyo max air çalışınca çevreye negatif iyon yayınlar ve bu iyonların aracılığıyla havadaki iyon dengesini sağlar. Negatif iyon yoğunluklu havada nefes almak daha kolay olduğu gibi  hava toz zerreciklerinden de arınmış olur. Bu  özelliği sayesinde astımlı ve alerjik olan kişiler için ideal bir ortam oluşur.Gerçek iyon miktarı 1.500.000 iyon/cm³'ten fazladır. Bu rakam Amerikan ALPHALAB, INC iyon sayıcı tarafından test edilmiştir. İyon ve ozon genel olarak en önemli hava temizleme maddeleri olarak kabul edilir. İyonizer/ozonizer; cihazlar hava temizleme için en ideal çözüm olarak kullanılmaktadır. Astımı ve alerjik rahatsızlıkları olanların kullanması tavsiye edilir, sigara içilen ortamlar için de çözüm oluşturur.

Led Aydınlatma Özelliği :
Tokyo max air cihazı içerisinde özel ledler bulunmaktadır.Bu ledler hem loş doğal bir ışık oluşturmaktadır hem de çok güzel bir ambiyans oluşturmaktadır.
 
Sık sık havalandırılamayan ortamlarda havanın temizlenmesi zorlaşır. Temizlenmeyen hava dışardan taşıdığınız kış hastalıkları, mikroplar, bakteriler ve virüslerle doludur; soluduğunuz süre içinde size zarar verir. Özellikle de sigara içilen ortamlarda nefes darlığı, eşyalara koku sinmesi gibi problemlere yol açar.Tokyo max air sağlıklı ve doğal bir biçimde hem havanızı temizler hem de iyon yayarak sağlıklı kaliteli bir yaşam alanı sunar.
 
 

 
Ürün Özellikleri :
•           Alerji, astım, bronşit, saman nezlesi, yorgunluk, baş ağrısı, uykusuzluk ve hapşırma gibi problemlerinizi azaltır.
•           Televizyon ve bilgisayar tarafından çekilen iyonları ve pozitif yüklü çevreyi kirleten maddeleri nötralize eder.
•           Yorgunluğu alır ve çalışma verimini artırır.
•           Hava çıkışında mikrop öldürücü ve koku giderici ileri teknoloji sistem kullanır.
•           Kötü kokuları ve istenmeyen yemek kokularını yok eder.

•           Kedi, köpek ve diğer petlerin yaşam alanında koku giderici sağlıklı hava almaları için.
•           Hafif, portatif, yer kaplamayan, tüm ortamlarda kullanabileceğiniz kadar pratiktir.
•           Fısıltı sessizliğinde çalışma özelliği ile rahatsızlık vermez.
•           5-100 m² alana kadar etkisini gösterir.
•           Havadaki uçucu tozları, yabancı ve zararlı gazları filtreler.
•           Havanın nem dengesini düzenler, özel kokusu sayesinde kokuları yok eder.
•           Antibakteriyeldir ve antistres özellik gösterir.
•            Saglikli ve hijyenik bir hava saglar.Hava nemlendirici ozelliktedir.Ortam havasinin nem dengesini duzenler.
•            Az enerji harcadigi icin surekli kullanima uygundur.
•            Farkli tarzdaki koku secenekleri ile kisiye uygun secim imkani vardir
•           Ortama verdiği güzel kokuyla insanı ferahlatır ve rahatlatır. Sigara içilen ortamlarda kullanılması özellikle tavsiye edilir.
•           Tüm yaşam alanlarında ve ortak alanlarda kullanılabilir.
•           Havada oluşan tüm bakteri, toz, istenmeyen kokular, alerjiye sebep olan maddeler ve sigara dumanını yok eder.
•           Çapı 18 cm., yüksekliği 19 cm. dir.
•           Anahtarlı güç kaynağı kablosu ürünün üzerinde takılıdır.Prize takıp kullanıma hazırdır.
 
Kullanım :
Tokyo max air şeffaf su haznesine 1,5 litre kadar su konulduktan (musluk suyu olabilir-fanus uzerindeki min./ max. seviyeleri arasinda) sonra icerisine 5 ml kadar tokyo solüsyonu dökülür, kapaği kapatılarak cihaz calıştırılır.Ortamın büyüklük ve küçüklüğüne göre, kötü koku yoğunluğuna göre bu solüsyon miktarı arttırılabilir veya azaltılabilir.
 
 
NOT :  Tokyo koku makineleri sadece  tokyo koku kartuşları ile uzun yıllar sorunsuz ve en performanslı çalışmaktadır.Cihazlar kokularımız için özel ayarlanmıştır.Bu sebeple başka kokular kullanmanız cihaza zarar vermektedir ve ömrünü azaltmaktadır.
Tokyo Max Air Hava Temizleme ve Kokulandırma Cihazı ilanı
000381
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi